Til dig som er familie eller nærtstående

To sæt hænder der holder hinanden

Er du pårørende til et menneske med demens ?

Hedensted Kommune har valgt at gøre en særlig indsats for pårørende til Demensramte.

Derfor vil der løbende komme tilbud til dig som pårørende til et menneske med demens.

Demensugen i Hedensted Kommune.

En aften for pårørende til demensramte

Demenscenter Hedensted byder velkommen til et fantastisk formidlet foredrag for pårørende i demensugen,
Foredragsholderen er demenspsykolog Anneke Dapper Skaaning, som blandt andet lige har udgivet bogen "Demenssprog".

Foredraget er GRATIS og kræver tilmelding.

Tid og sted:

Den 8. maj 2024 fra kl. 17.15 - 20.30 på Kærminde Plejehjem (Hus 4), Rugmarken 4, 8722 Hedensted.

Aftenens program:

Kl. 17.15 - 18.00:
Der bydes velkommen ved demensteamet, som blandt andet vil fortælle om, hvilke indsatser der er for de pårørende i Hedensted Kommune.

Demenscaféerne fortæller om deres vigtige funktion for de pårørende på demensområdet
Her serveres der sandwich

Kl. 18.00 - 20.00:
Anneke Dapper Skaaning holder foredrag om demens.
Her serveres der kaffe og kage.

Kl. 20.00 - 20.30:
Kærminde Plejehjem er vært for afslutningen, hvor der vil være en lille fortælling om Kærminde Plejehjem,  der nu har fejret 1 års jubilæum.
Herefter serveres der kransekage og et glas bobler

Du tilmelder dig arrangementet via dette link, og sidste frist for tilmelding er den 1. maj 2024.