Sund Balance

Gruppeforløb til dig, der gerne vil skabe en sundere balance i din hverdag.
Sten stablet oven på hinanden på en strand

Sundhed handler om at have det godt i både krop og sjæl. I jagten på det sunde liv får mange mennesker desværre opbygget et mere eller mindre anstrengt forhold til mad og krop gennem sort-hvid-tænkning, besværlige madregler, forbud, yoyo-vægt og dårlig samvittighed.

Vi vil gerne vise dig en anden vej, hvor en sundere og gladere hverdag ikke behøver at være kompliceret. En vej hvor du skifter sundhedsstress og selvbebrejdelse ud med redskaber til at arbejde med dine livsstilsvaner. Vi guider dig til at kunne mærke efter, gøre plads til al slags mad, få mere bevægelse i din hverdag, alt imens du skridt for skridt bliver mere tilpas i din egen krop.

Du kan deltage

Hvis du bor i Hedensted Kommune og er mellem 18-65 år.
Hvis du har et ønske om at ændre dine livsstilsvaner.
Hvis du kan være fysisk aktiv ved moderat intensitet f.eks. gå en rask tur.
Det er en forudsætning, at du kan forstå og tale dansk for at kunne deltage.

Sådan foregår det

Der er ca. 10 personer på et hold. Forløbet strækker sig over ca. 10 uger med 9 mødegange i alt. Hver mødegang varer ca. 2 timer og ligger i tidsrummet fra kl. 16.00-18.00 om onsdagen.

Sund Balance er et gruppebaseret livsstilsforløb, hvor det er vanerne, der er fokus frem for vægten. Til hver mødegang er der teoretisk og praktisk undervisning samt sparring og støtte fra gruppen. Vi arbejder med varige vaneændringer omkring kost og bevægelse, hvor du vil få redskaber til at lave betydelige forandringer, på en overskuelig måde, der passer til din hverdag. Til hver mødegang er der 30-60 minutters fysisk træning, hvor der afprøves forskellige træningsformer. Sund Balance foregår som udgangspunkt i Sundhedshuset i Løsning.

Forud for forløbet inviteres du ind til en indledende samtale med en sundhedskonsulent, hvor I sammen finder ud af om tilbuddet er noget for dig. Efter forløbet vil der være en 3-måneders opfølgning med gruppen. 

Undervisere

Teamet af sundhedskonsulenter er sundhedskonsulenter, som er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Mere information og tilmelding

For mere information og tilmelding, kan du kontakte Sundhedskonsulent, Julie Davgaard.
Telefon nr. 24 63 70 28 eller mail [email protected]

Forløbet kræver en aktiv indsats og et stabilt fremmøde.
Tilbuddet er gratis og afholdes i: Sundhedshuset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning.

Citater fra tidligere deltagere

”Forløbet har betydet, at jeg har fået et meget mere afslappet forhold til, hvordan man lever sundt, og jeg har fået ændret en del i min livsstil med små forandringer hen af vejen. Det har været meget vigtigt for mig også at få den mentale sundhed med, og det har forløbet også hjulpet meget på.”

”De forskellige fysiske aktiviteter vi blev præsenteret for i forløbet var super gode. Der var plads til alle niveauer og vi fik en god gennemgang. Forløbet har været med til, at jeg igen er kommet i gang med fysisk træning.”