Fritidsudvalget dagsordener og referater 2014-2021

Udvalg: Fritidsudvalget
Mødedato: 30. november 2015
Mødested: Hedensted Mødelokale 3-4

Dagsordenpunkter

56. Meddelelser og orienteringKlik her for at folde ud og læse mere om Meddelelser og orientering

57. Henvendelse fra Gudenåcenterets Støtteforening, forlængelse af frist.Klik her for at folde ud og læse mere om Henvendelse fra Gudenåcenterets Støtteforening, forlængelse af frist.

58. Fordeling af tilskud til voksenundervisning i 2016Klik her for at folde ud og læse mere om Fordeling af tilskud til voksenundervisning i 2016

59. Ansøgning til udviklingspuljen, Hedensted Gymnastikforening - træningsophold.Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Hedensted Gymnastikforening - træningsophold.

60. Ansøgning til udviklingspuljen, Honum og Omegns Skytteforening, hæve-sænkeborde.Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Honum og Omegns Skytteforening, hæve-sænkeborde.

61. Ansøgning til udviklingspuljen, Løsning Hedensted Skytteforening, kompressor Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Løsning Hedensted Skytteforening, kompressor

62. Ansøgning til udviklingspuljen, CG LAN, event 18.-21. februar 2016Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, CG LAN, event 18.-21. februar 2016

63. Ansøgning til udviklingspuljen, Hedensted Familie- og Firmaidræt, bordtennisborde.Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Hedensted Familie- og Firmaidræt, bordtennisborde.

64. Ansøgning til udviklingspuljen, Hornsyld IF, multibane til beachvolley m.m.Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Hornsyld IF, multibane til beachvolley m.m.

65. Ansøgning til udviklingspuljen, Hedensted Familie- og Firmaidræt, ungeklub.Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Hedensted Familie- og Firmaidræt, ungeklub.

66. Ansøgning til udviklingspuljen, Rask Mølle og Omegns Idrætsforening, udendørs fitness.Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Rask Mølle og Omegns Idrætsforening, udendørs fitness.

67. Ansøgning til udviklingspuljen, Værestedets Venner, rullekursus og selvredning i kajakKlik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, Værestedets Venner, rullekursus og selvredning i kajak

68. Ansøgning til udviklingspuljen, TIF Triathlon Ungdom i natur og åben vandsvømning.Klik her for at folde ud og læse mere om Ansøgning til udviklingspuljen, TIF Triathlon Ungdom i natur og åben vandsvømning.

69. Udviklingspuljens anvendelse i 2016 Klik her for at folde ud og læse mere om Udviklingspuljens anvendelse i 2016

70. Fritidsudvalgets visionerKlik her for at folde ud og læse mere om Fritidsudvalgets visioner

71. EventueltKlik her for at folde ud og læse mere om Eventuelt