Forældrekontakten

Hvis du har behov for at tale med nogen om store eller små bekymringer ift. dit barn og/eller jeres familie, så kan du henvende dig til Forældrekontakten.
Stregtegning af mor, barn og far

Forældrekontakten er et sted hvor alle kommende og nuværende forældre til børn fra 0-18 år i Hedensted kommune anonymt kan henvende sig for råd og vejledning. Her kan I få hjælp til at drøfte jeres bekymringer uanset, om de er store eller små.

Det kan være alt fra små vanskelige hverdagssituationer i jeres familie som fx ro i spisesituationer, håndtering af kravafvisende adfærd, graviditet til større bekymringer omkring jeres barns trivsel, der fx kan omhandle sorg, selvskade, ængstelighed, parforhold/skilsmisse mm.

Tilbuddet er anonymt, så der sker ingen form for registrering af jeres familie.

I Forældrekontakten vil I blive mødt af et tværfagligt team bestående af en socialrådgiver, sundhedsplejerske, familiekonsulent og psykolog, der sammen er klar til at vejlede her og nu, eller guide jer godt videre til den rette hjælp.

Kontakt

Forældrekontakten er placeret på Østerbrogade 25 i Hedensted.

Der kan bookes tid via telefonen på: 30 57 50 18 (telefonen er åbent i rådhusets åbningstid) eller I kan selv booke en tid via vores bookingsystem her

Det er muligt med fysisk eller virtuelt fremmøde.

Bemærk: For at kunne booke tid online hos Forældrekontakten, skal du logge ind med MitID. Men vi behandler fortsat din henvendelse anonymt

Vi gør opmærksom på, at selvom henvendelsen er anonym er teamet i Forældrekontakten forpligtet af loven om skærpet underretningspligt.

Praktisk information ift. parkering

Der er begrænset parkeringsmuligheder ved Forældrekontakten. Vi henstiller til parkering ved Hedensted Bibliotek eller i nærheden af Hedensted kirke. 

Læs mere

Har du lyst til at læse mere om Forældrekontakten, så kan du læse mere i folderen her.