Søg byggetilladelse

Byg og miljø banner

Byg og Miljø dækker hele bygningsreglementet, og skal anvendes af alle, der vil søge tilladelse til et byggeri. 

Du kan også søge om visse miljøsager i Byg og Miljø.

Sådan søger du

Du skal oprette og indsende din byggeansøgning i Byg og Miljø. Du logger på med MitID.
Programmet guider dig trinvist igennem processen og fortæller dig hvilket ansøgningsmateriale, der er nødvendigt til din byggeansøgning. Løsningen indeholder også en kortservice, som oplyser restriktioner der gælder på din byggegrund. Fx om der er lokalplan, naturbeskyttelseslinjer eller om din byggegrund ligger i landzone.

På Byg og Miljø kan du følge din byggesag fra ansøgning og til byggeriet står færdigt og klar til brug. Du skal fx både melde byggeriet påbegyndt og færdigt gennem Byg og Miljø.

BBR opdateres med det nye byggeri, når sagen afsluttes efter færdigmelding. 

Brug for hjælp til byggeansøgning i Byg og Miljø?

Du er altid velkommen til at ringe til os i Bygge- og Erhvevsservice. Vores kontaktoplysninger kan ses i boksen til højre.
Du kan også få hjælp på et personligt møde ved, at bestille en tid til forhåndsdialog med en byggesagsbehandler.

Læs mere om forhåndsdialog og book din tid.

Det er vigtigt at du til mødet medbringer dit MitID og de tegninger mv der skal med i ansøgningen.

Følg din byggesag

Du kan følge byggesagens status i Byg og Miljø. Når du logger ind på din byggesag, får du oplyst hvad der er næste skridt i sagen og om sagen afventer dig eller kommunen. Du kan også se hvem der er byggesagsbehandler på sagen. 

Din byggesag får en digital projektmappe i Byg og Miljø og i den tilhørende korrespondanceoversigt finder du den samlede kommunikation på sagen. Bygge- & Erhvervsservice sender breve og tilladelser til dig gennem Byg og Miljø. Og du indsender ansøgning, supplerende materiale, anmeldelse om påbegyndelse, færdigmelding og afsluttende dokumentation til Bygge- & Erhvervsservice gennem Byg og Miljø.
Du kan ikke sende spørgsmål til Bygge- & Erhvervsservice gennem Byg og Miljø. Er det nødvendigt med yderligere kommunikation er du velkommen til at ringe til byggesagsbehandleren.
Du kan vælge at få tilsendt en advisering via sms eller mail, når der er nyt i sagen fra kommunen.

Spørgsmål og svar om Byg og Miljø

Kontakt

Klima, Miljø & Byg

Tlf.: 79755605

Send e-mail til Klima, Miljø & Byg