Book et møde med din borgmester

Har du som borger eller forening lyst til at bidrage til udviklingen af vores kommune, så book en tid til et kaffe-møde med Ole Vind.

Alle gode ideer til, hvordan vi skal udvikle vores kommune er velkomne, og derfor har du nu mulighed for en direkte dialog med borgmesteren.

Møderne finder sted på Rådhuset i Hedensted, hvor du/I en gang om måneden kan bestille tid i tidsrummet kl. 16-17.

Vores kommune er inde i en utrolig positiv udvikling. Vi vækster både hvad angår borgere, virksomheder og arbejdspladser. Vi er de seneste fem år blevet ca. 1100 flere borgere, og i samme periode er flere end 200 virksomheder flyttet hertil.

Vi spiller alle en rolle i udviklingen af vores kommune, af vores virksomheder, foreninger og lokalsamfund. Det er noget, vi skaber sammen. I fællesskab. Udviklingen har vist, at vi lykkes, når vi forener kræfterne og samarbejder om vækst, innovation og udvikling.

Det eneste du skal gøre er at bestille en tid. Hvert møde varer 15 minutter.

Udfyld formularen herunder for at blive kontaktet med videre information.

Book din borgmester til et møde på borgmesterkontoret

Dine oplysninger

Når du booker et møde med borgmesteren giver du dit samtykke til, at vi må tage kontakt til dig via mail. Dine oplysninger bliver ikke brugt til andre formål, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Nedenfor kan du læse mere om hvordan vi behandler dine oplysninger

Læs hvordan Hedensted Kommune behandler dine oplysninger

Kontakt

Kim Rosenkilde

Politik og Udvikling / Politik og Udvikling

Tlf.: +4579755574

Send e-mail til Kim Rosenkilde