Hjælp min GPS kan ikke finde vej

Mange kontakter kommunen, fordi de har besvær med at finde en adresse på deres GPS.
Steler lukket for gennemkørsel

Alle landets kommuner ajourfører løbende adressedata i Danmarks adresseregister, som administreres af Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Her har GPS-firmaer mulighed for at hente de nødvendige oplysninger for at blive opdateret.

Som supplement indsamler firmaerne oplysninger ved, at de har målebiler, der registrerer nye vejstrækninger og andre ændringer på vejnettet.

Hvis du oplever fejl i en rutebeskrivelse eller en GPS-navigering, kan fejlene indberettes via en online rapportering til de 2 største leverandører af GPS-data:

Man kan også navigere vha. Google Maps, enten ved papirudskrifter eller via mobiltelefoner med GPS. Oplever man fejl i Google Maps, kan de indrapporteres direkte på Google Maps' kortside, hvor der i nederste hjørne er angivet teksten "Send feedback". 

OBS! Vær opmærksom på, at selv om en fejl er rettet hos kortfirmaet slår det først igennem på GPS'en, når GPS'ens kort er blevet opdateret. Dette gælder dog ikke for Google Maps, der henter data direkte fra nettet.

Du kan se, hvordan Hedensted Kommune har placeret adresser i kommunen, ved at slå dem op på Danmarks adresser eller på Kommunens kortløsning. Findes adressen ikke her, vil vi gerne høre fra dig.

Kontakt

Vækst, Teknik & Fællesskab

Tlf.: 79755000

Send e-mail til Vækst, Teknik & Fællesskab