Uldum Bofællesskab

Uldum Bofællesskab er beliggende i Uldum i et område med parcelhuse, ældreboliger og almennyttige boliger. Der er muligheder for offentlig transport til og fra Horsens og Tørring. Der er indkøbs muligheder i Uldum.

Uldum Bofællesskab.

På Uldum Bofællesskab bor der 19 borgere i alderen 22 til 90 år med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i let eller middelsvær grad. Alle borgerne har verbalt sprog og nogle kan læse og skrive.

Uldum Bofællesskab ønsker, at borgeren har størst mulig selvbestemmelse. Vi sætter fokus på drømme og borgerens ønsker for eget liv. Dette sikres blandt andet gennem borgermøder hver 14 dag, hvor borgerne deltager i beslutninger, der vedrører deres dagligdag.

Der tilberedes mad, i fælleskøkkenet på henholdsvis Åbo og Egespring alle ugens dage og der er mulighed for at spise sammen i fælleshusene. Til hverdag leveres maden fra Uldum Kro. I weekenderne står borgeren, sammen med personalet, for at lave maden. Det er en fælles opgave for borgerne og personalet og dække bord og rydde op efter aftensmaden.
Borgerne bor i egen 2 værelses lejlighed, hvor der er tekøkken, stue, soveværelse, badeværelse samt en terrasse.

På afdeling Åbo bor der 8 borgere i alderen 37 år til 65 år. Af de 8 borgere bor de 3 i lejligheder i nærmiljøet men deltager i aktiviteter i bofællesskabet på lige fod med øvrige borgere.

På afdeling Egespring er der 10 borgere i alderen 22 år til 90 år. Af de 10 borgere bor de 2 i lejligheder i nærmiljøet men deltager i aktiviteter i bofællesskabet på lige fod med øvrige borgere.