Bofællesskabet Rørkærvej

Hyggeligt lille bosted, centralt beliggende i Hedensted by.

Besøg på Bofællesskabet Rørkærvej i forhold til Covid-19

På Bofællesskabet Rørkærvej er der ikke restriktioner for besøg. Det vil dog fortsat være nødvendigt, at tage hensyn til risikoen for smitte og følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer for håndtering af coronavirus, herunder i forhold til at bruge mundbind, holde afstand, rengøring og hygiejne.

Læs mere om retningslinjer for besøgendes brug af mundbind og personalets brug af visir eller maske.

Bofællesskabet Rørkærvej er en del af Hedensted Bofællesskab, som består af tre veletablerede afdelinger, alle centralt beliggende i Hedensted by. Bofællesskabet, som har eksisteret siden 1995, bærer præg af det uformelle og hjemlige. Flere af borgerne har boet på Rørkærvej siden bofællesskabet oprindelse. Grundet den lille udskiftning i borgergruppen, er alle velkendte og vellidte i nærområdet og kan færdes selvstændigt rundt. Her er gode muligheder for gå-og cykelture samt gode forbindelser med offentlig transport til borgernes beskæftigelse.

Der bor 6 borgere med varierende psykiske funktionsnedsættelser – herunder en stor andel af borgere med downs syndrom. Der er i alt 7 pladser i bofællesskabet.

Her vægtes højt at borgerne føler mening i tilværelsen og vi arbejder med udgangspunkt i neuropædagogik

Se videoen og få et indblik i hvad Bofællesskabet Rørkærvej kan tilbyde

Kortet viser hvor Bofællesskabet Rørkærvej ligger placeret i Hedensted by.