Flextur

Et tilbud til dig der skal til barnebarnets fødselsdag, hjem fra rideskolen eller måske i biografen med vennerne? Flextur er et godt alternativ til bustransport.

I Hedensted Kommune har du mulighed for at benytte dig af Flextur, som er en særlig form for kollektiv trafik uden stoppesteder og køreplan. Du bliver kørt fra gadedør til gadedør, og du kan benytte dig af Flextur, når det passer dig fra kl. 06.00 – 24.00 alle ugens dage.Du skal blot bestille din tur min. 1 time før, at du har brug for transport. Du kan ringe alle dage mellem 7.00 og 20.00.

Ligesom i bus kan du få selskab af andre kunder på turen, hvilket betyder, at bilen må køre en omvej. Du betaler altid kun for den direkte vej. 

Du har 3 muligheder, når du bestiller Flextur

Hvad koster det?

I Hedensted Kommune koster det 4 kr. pr. km. fra start til slutadresse. Dog minimum 30 kr. pr. tur. Er I flere med på turen (samme slut- og start adresse), betaler I fuld pris for én person og får 50% rabat for de resterende personer.

Skal du til en anden kommune?

Hedensted Kommune har indgået en ”venneaftale” med Vejle og Horsens kommuner. Det betyder:

  • at skal du med Flextur til en adresse i Vejle Kommune, koster det 5 kr. pr. km. fra start til slutadresse. Dog minimum 35 kr.
  • at skal du med Flextur til en adresse i Horsens Kommune, koster det 4 kr. pr. km i oplandet samt til/fra to knudepunkter i Horsens by. Kørsel til en adresse i Horsens by koster 14 kr. pr. km for de kunder, der bruger det. Minimum pr. tur er 30. kr.

Forskellen fra Vejle til Horsens kommune skyldes, at Vejle Kommune ligger i Sydtrafiks område, og der er forskel på priserne for Flextur i de 2 trafikselskaber.

Når du bestiller en tur til en anden kommune, kan du risikere, at slutadressen hører under et andet trafikselskab. Her skal du være opmærksom på, at der kun kan bestilles via telefon. F.eks. hører Vejle under Sydtrafik (Hedensted Kommune hører under Midttrafik).