Kulturskolen

Har du en billedkunstner, skuespiller eller musiker gemt i maven, så er Kulturskolen lige noget for dig!
Drenge spiller på guitar

Hvem er Kulturskolen for?

Kulturskolens tilbud henvender sig primært til børn og unge mellem 0 og 25 år. Men Kulturskolen tilbyder undervisning til alle aldre - også voksne.


Særligt Kulturskolens Orkester vægter, at der er åbent for amatørmusikere i alle aldre - unge som ældre.


Billedskolen er for elever fra 0.-6. klasse.


Dramaskolen er for elever i 3. klasse og opefter.

Hvordan tilmelder jeg mig og hvad koster det?

På Kulturskolens egen hjemmeside finder du opdateret info om både tilmelding og priser. Derudover kan du læse meget mere om de konkrete undervisningstilbud, som tæller mere end 50 forskellige.

Hvor og hvornår foregår Kulturskolen?

Som udgangspunkt kan den enkelte elv få soloundervisning på egen hjemskole, såfremt Kulturskolen kan finde en lærer dertil. Holdundervisningen bliver derimod fastlagt fra sæson til sæson i en række byer i kommunen. Undervisningen foregår typisk en gang om ugen på en hverdag, om eftermiddagen eller først på aftenen. I tilmeldingsformularen er det derudover altid muligt at komme med specifikke ønsker til f.eks. tid og sted, så vil skolen forsøge at imødekomme ønskerne.

Hvis jeg har spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedr. Kulturskolen er du meget velkommen til at kontakte kulturskolens leder Allan Morell på telefon 79 75 55 31 eller Kulturskolens kontor på telefon 79 75 55 30 eller mail kulturskolen@hedensted.dk

Kontakt

Allan Morell

Kultur og Fritid / Fritid og Fællesskab

Tlf.: +4579755531

Send e-mail til Allan Morell