Pensionisthøjskolen

Pensionisthøjskolen og idræt i dagtimerne er et kommunalt tilbud for dig, som er efterlønsmodtager eller pensionist i Hedensted Kommune. Her er forskellige aktiviteter som foredrag, rejser og andre aktiviteter.
Vandretur i skoven

Er du efterlønsmodtager eller pensionist, kan du finde aktiviteter, som rejser, foredrag, gymnastik eller andre aktiviteter.

Formålet med Pensionisthøjskolen

Formålet er, at du får mulighed for, at opbygge et netværk med andre seniorer. De inspirerende aktiviteter kan hjælpe dig med at bibeholde en aktiv dagligdag. Fx. når du forlader arbejdsmarkedet, bliver enlig eller du bare vil være sammen med andre mennesker.

Aktiviteter

Der er mange forskellige aktiviteter, som for eksempel foredrag, rejser, motion, sangkor og meget mere. Der er tilbud både til par og enlige og både til mænd og kvinder.

Hvordan melder jeg mig til aktiviteter?

Du tilmelder dig ved at gå ind på Pensionisthøjskolens hjemmeside. Du kan også kontakte leder af Pensionisthøjskolen eller en fra Brugerrådet.
Du skal ikke være medlem af Pensionisthøjskolen og du betaler kun for de aktiviteter eller studieture du deltager i.

Hvordan sammensættes programmet?

Programmet er sammensat ud fra brugerundersøgelser og i samarbejde med brugerrådet. Du kan komme med forslag samt ris og ros. Kontakt leder af Pensionisthøjskoen Annabel Hillestrøm Bækkegaard eller Brugerrådet. 

Hvordan planlægges tilbud og arrangementer?

Tilbuddene udarbejder vi sammen med Brugerrådet og andre organisationer. Vi vil gerne høre fra dig, så vi i samarbejde kan lave gode arrangementer som rammer bredt. 

Organisering af Pensionisthøjskolen

Organiseringen består af et brugerråd med 7 repræsentanter og suppleant, samt en kommunalansat leder. Der afholdes valg af nye medlemmer på årsmødet i april.