Erhvervsservice på kryds og tværs

Bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med - og hvem du kan kontakte.

”Er der andet vi kan hjælpe dig med?”

Et spørgsmål, som de fleste nok genkender fra indkøbsturen, hvor ekspedienter stadig oftere forsøger sig med mer- eller krydssalg.

Erhvervsledere i Hedensted Kommune vil nu blive mødt med det samme spørgsmål, uanset om de henvender sig til kommunen, fordi virksomheden vil udvide, søge om en miljøtilladelse, mangler arbejdskraft eller blot trænger til inspiration til udvikling hos Hedensted Erhverv.

Krydsservice er navnet på den nye Hedensted-model, der skal sikre, at de lokale virksomheder får bedre service, oplever større fokus og hurtigere løsninger på deres problemer.

”I mange år har man talt om, at der kun skal være én indgang til kommunen. I Hedensted-modellen vender vi den om og siger ”mange indgange”. Den person, du allerede har kontakt med, bruger du som din indgang. På den måde vil virksomhederne opleve, at de hurtigt og smidigt bliver guidet til den eller de medarbejdere, der kan tage hånd om virksomhedens aktuelle behov. Virksomheden kan så vælge selv at tage kontakt eller bede om at blive kontaktet.
Vi skal blive langt bedre til at udnytte, at vi i kommunen har mange fagområder samlet i én organisation, og derfor mange kontaktflader til vores virksomheder. Vi vil kort sagt levere hele løsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov. Vi har derfor lavet en spørgeguide, som alle medarbejderne kan bruge som værktøj, når de er på virksomhedsbesøg. Desuden fortæller en ny folder, som udleveres på virksomhedsbesøgene, om kommunens forskellige fagområder og om kontaktpersonen på hvert område,” siger Carsted Steffensen, Erhvervschef i Hedensted Kommune.