Erhvervskontakt

Erhvervskontakten i Fritid & Fællesskab er virksomhedernes guide til myndighedsjunglen. Få hjælp hos erhvervskontakten, når din virksomhed skal i gang med et nyt projekt.

MortenchristensenErhvervskontakt
Morten Christensen
Administrationshus Tørring
Stadionsparken 1
7160 Tørring
Tlf.nr. 79 75 56 56
morten.christensen@hedensted.dk

Som led i Hedensted Kommunens erhvervsservice har Fritid & Fællesskab en erhvervskontakt; Morten Christensen, der sikrer, at erhvervslivet får det, der er brug for.

Hvis din virksomhed skal i gang med et nyt projekt, kan det være svært at overskue, hvem man skal tale med ved ”kommunen”. Med erhvervskontakten har din virksomhed et forbindelsesled, der sikrer, at der bliver sat det rette hold til at løse opgaven for din virksomhed fra starten.

Ud over Morten er du naturligvis også altid velkommen til at bruge andre kommunale medarbejdere som indgang til kommunen. Hvis du f.eks. er i kontakt med en miljømedarbejder, er du velkommen til at spørge vedkommende om rekruttering, erhvervsarrangementer eller noget helt tredje. Vedkommende vil så sørge for kontakt til den rigtige kollega. Vi kalder det for "Krydsservice". Læs mere og find nøglepersoner i folderen "Hvad kan vi hjælpe dig med?"

Kontakt

Morten Christensen

Miljø-, Bygge- og Erhvervsservice / Fritid og Fællesskab

Tlf.: +4579755656

Send e-mail til Morten Christensen