Årsvikar på deltid som N/T- og matematiklærer på Uldum skole

Om jobbet

Brænder du for at give dine elever de bedste muligheder for at lære og udvikle sig? Er du vild med at samarbejde med dygtige kolleger? Drømmer du om at arbejde på en lille skole hvor fælleskab er en bærende værdi?

 

Vi har i kommende skoleår et årsvikariat ledigt som N/T- og matematiklærer i 2. og 4. kl. Stillingen er på 50%, men hvis du kan undervise i musik, idræt eller billedkunst, vil der være mulighed for flere timer, hvis du ønsker det.

Din profil

  • Du er læreruddannet
  • Du har linjefag eller tilsvarende kompetencer til at undervise i matematik og N/T
  • Du er dygtig til at skabe en varieret og differentieret undervisning for dine elever
  • Du har fokus på elevernes trivsel og er god til at skabe tætte relationer til dine elever
  • Du er mentaliserende i din tilgang til elever, forældre og kolleger
  • Du er en dygtig klasseleder, der er tydelig i dine forventninger og formår at skabe synlig struktur og overskuelighed for eleverne
  • Du har lyst til at indgå proffesionelt i teamsamarbejde med kompetente, engagerede, søde og sjove kolleger

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af vores udviklingsorienterede, engagerede og dygtige personalegruppe bestående af lærere og pædagoger, der arbejder tæt sammen i teams. Vi arbejder sammen om at skabe den bedst mulige skole for vores elever. Sparring og vejledning er en naturlig del af det daglige samarbejde, og du vil ikke opleve at stå helt alene med de udfordringer, lærerlivet kan bringe.

Vi er en mindre skole med et stærkt fokus på både fællesskaber, trivsel og gode faglige resultater. Vi har et godt undervisningsmiljø, dejlige børn, en meget engageret forældrekreds og aktiv bestyrelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er et årsvikariat med ansættelsesstart pr. 1. august 2023.

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Du kan finde skolens hjemmeside for at læse mere om os: www.uldum-skole.dk, og klikke forbi vores facebookside: www.facebook.com/uldumskole. Du er også meget velkommen til at ringe til os for yderligere oplysninger. Du kan kontakte skoleleder Sofie Stoltze på telefon 2337 3596.

Mangler du information om jobbet? Så fortæl os det ved at klikke her

Ansøgning

Ansøgningsfrist

Snarest og senest d. 23. juni 2023.

Vi afholder løbende samtaler.

Stillingsopslaget fjernes, når vi har fundet den rette til stillingen. 

Om os

Vi er en velfungerende skole i Uldum, en mindre landsby i Hedensted Kommune. Vi har ca 130 elever fra 0. kl. til og med 6. kl., og ca. 60 af dem går også i vores SFO. Vi har en alsidig elevgruppe, en god og opbakkende forældregruppe og et aktivt og meget velfungeredende samarbejde med lokalsamfundet. Vi ligger tæt på skøn natur, bl.a. naturområdet Uldum Kær, som benyttes flittigt i undervisningen.

 

Kontakt

HR & Løn

Tlf.: 79755000

Send e-mail til HR & Løn