Borgerbanken

Udvalget for Tværgående Politik vil invitere borgere med til at træffe de politiske beslutninger.

For at gøre det nemt og overskueligt og sikre alle størst mulig indflydelse laver vi en Borgerbank med en Fælleskonto, som du kan sætte dine idéer og individuelle kompetencer ind på.

Det kan f. eks. handle om emner som sundhed, lokal klimatilpasning, trafikale løsninger, unge med misbrugsproblemer, eller hvordan vi skaber større vækst.

Ønsket er, at vi i fælleskab udvikler og gennemfører politik på en ny måde. Borgerbanken bliver et forum, hvor politikere og borgere kan inspirere hinanden. Det er de konkrete opgaver og udfordringer, der sætter det hold, som skal samskabe løsningerne.

Borgerbanken er tænkt som en "bank", hvor du som engageret borger kan oprette dig og ”spille med”, når der arbejdes med emner inden for dit interesseområde.

Vælger du at oprette dig i Borgerbanken, er der forskellige måder, du som borger kan deltage. Du kan komme med input og synspunkter til forskellige emner på Borgerbankens hjemmeside. Du kan også melde dig som borgermedlem i Udvalget for Tværgående Politik. Gør du det, og passer din profil lige til én af pladserne i Udvalget, vil du blive inviteret med til de møder, der holdes om det pågældende emne. Her kan du få større indsigt og deltage i dybere drøftelser. Det vil typisk være 5-6 møder fordelt over et halvt år.

Alle "medlemmer" i Borgerbanken vil her på hjemmesiden have adgang til fælleskontoen. Det gør det nemt og hurtigt, at komme med idéer og input samt at få overblik over, hvor vi skal hen og hvordan. Og ikke mindst om vi kommer i mål med arbejdet.

Vi håber, at du har lyst til at oprette dig i Borgerbanken og dermed bidrage til fællesskabet med dine ideer og kompetencer.

Sammen vil vi skabe Bæredygtig Velfærd og vækst, der gør Hedensted Kommune til det bedste sted at bo og drive virksomhed.

Klik her for at oprette dig i Borgerbanken