Indstil en frivillig

Giv et kæmpe skulderklap til en frivillig der gør en forskel i din forening og lokalområde.
Dreng med bold og teksten Tak fordi du er frivillig

De vasker trøjer, rydder op efter træningen og hepper på dig og mig og os alle sammen. Nu er det vores tur til at heppe tilbage. Uden gode, frivillige kræfter ville sport, idræts- og foreningsliv ikke være det samme. Det ved vi, og det ved du. Så nu er det tid til at sige tak.

Hjælp os med at uddele velfortjente skulderklap til de mange gode, frivillige kræfter i kommunen, der på trods af forsamlingsforbud, nedlukning og restriktioner, har holdt gang i foreningslivet, fællesskabet og aktiviteterne.

Hvem synes du fortjener en lækker gavekurv som tak for deres store indsats?

Du kan indstille en frivillig fra din forening til hæder ved at sende en mail til kulturogfritid@hedensted.dk.

Fortæl kort om, hvem du indstiller og hvorfor. Husk også at skrive, hvem du selv er, hvordan vi kan kontakte dig og hvor i kommunen du kommer fra.

Sidste frist for at indstille din kandidat er den 5. september 2021.

Vi glæder os til at læse om hvorfor netop din kandidat fortjener et skulderklap.