Naturlig Festival - KNUS Søerne

Fredag den 8. september 2023 danner Hedensted Søerne rammen om en sjov, inspirerende og lærerig dag i naturen for børn og voksne i alle aldre

Hedensted Søerne danner fredag den 8. september fra kl. 10.00 rammen om en sjov, inspirerende og lærerig dag i naturen, hvor du er inviteret til at deltage.

Om aftenen kan du deltage i et løb kaldet "Løb for lyset". Det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig.


Arrangementet hedder Naturlig Festival - KNUS Søerne og har temaerne Kultur, Natur, Uddannelse og Sundhed, der alt sammen har til formål at skabe nye fællesskaber omkring naturoplevelser.

Arrangementet er delt op i to dele, således at det frem til kl. 14.00 er målrettet skolerne og efter kl. 14.00 er arrangementet åbent for alle. Her kan du deltage med familie og venner og få en fælles oplevelse i naturen. I kan både om dagen og om aftenen deltage i et væld af forskellige aktiviteter og der bliver også mulighed for fællesspisning og et natløb efter lyset.

Der er indkørsel til Hedensted Søerne fra Årupvej. Der forventes dog mange besøgende på dagen, og derfor opfordres der til, at man parkerer ved Eltronic, Kilde Allé 6, 8722 Hedensted. Herfra er der en fin sti, som fører lige hen til Hedensted Søerne.

Gratis bus fra Hedensted station til Hedensted Søerne

Du kan komme med gratis bus til og fra Naturlig Festival på følgende tidspunkter:

  • Afgang fra Hedensted station (på bussiden) kl. 15.45 og kl. 17.45
  • Afgang fra Hedensted Søerne kl. 18.15 og kl. 20.15