Indstillinger til AWARD 2021

Herunder kan du se kriterierne for at lave indstillinger i de fem forskellige kategorier.

Du kan fra den 17. januar til og med den 6. februar 2022 indsende indstillinger.  Brug formularen som du finder ved at klikke på linket herunder. Der kan ikke indsendes indstillinger på mail.


Du kan indstille kandidater i følgende kategorier:

Årets Forbillede
Årets Forbillede kan gå til en træner, en leder eller et team i alle aldre. Man skal være en dynamisk og engageret person i foreningen, som går forrest og viser vejen for andre med en motiverende og empatisk tilgang. Man er parat til at tage det sure med det søde og har øje for udvikling af både det enkelte menneske og foreningen som helhed. Her er sociale kompetencer, udviklingsparathed og drive vigtige elementer i udøvelsen af det frivillige foreningsarbejde.


Årets Præstation
Årets Præstation kan være udført af en udøver, en forening eller et hold. Man skal have opnået noget ekstraordinært f.eks. i form af et vundet mesterskab, erhvervet en særlig kompetence eller gennemført et forløb, hvor resultaterne kommer mange til gode. Præstationen skal være grundlagt af dedikation, hårdt arbejde, ambitioner og det at turde tænke stort og ud af boksen. 


Årets Initiativ

Årets Initiativ går til den forening/de personer som har skabt en positiv udvikling indenfor en folkeoplysende aktivitet. Det kan være ved at integrere nye grupper i deres aktiviteter. Grupper, som hidtil har haft svært ved at finde ind i aktiviteten. Det kan være ved at give nyt liv til aktiviteter med faldende tilslutning f.eks. ved at lave nye partnerskaber, nytænke aktiviteter eller ændre organiseringsformen. Det kan også være foreninger/personer, der har ydet en stor indsats med at skabe nye typer af faciliteter og aktiviteter, der får flere til at være aktive i Hedensted Kommune.  


Nybolig-prisen
Nybolig-prisen kan tildeles en person, der med sit frivillige arbejde virkelig gør en forskel. Både aktive udøvere, trænere og ledere kan komme i betragtning. Denne pris kan også tildeles en person, der periodisk har løftet foreningsarbejdet, og derfor nødvendigvis ikke kontinuerligt er del af organisationen. Kultur- & Fritidsafdelingen og politiske udvalg kan på lige fod med foreninger indstille til denne pris.


Årets Kulturpris
Årets Kulturpris går til en kulturforening, en kulturpersonlighed eller en kulturindsats, som har været med til at synliggøre kulturen i Hedensted Kommune på en positiv måde. Årets Kulturpris hylder nytænkning, initiativ og evnen til at formidle og samle folk om kulturen.

Kontakt

Fritid & Fællesskab

Tlf.: 79755000

Send e-mail til Fritid & Fællesskab