PREP

PREP er et gratis kursus til par med børn fra 0 til 18 år i Hedensted Kommune.
PREP står for ”Prevention and Relationship Enhancement Program”. I Danmark kalder vi det ”Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold”

PREP står for ”Prevention and Relationship Enhancement Program”. I Danmark kalder vi det ”Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold”.

PREP er udviklet for at hjælpe par til at kunne takle problemer på en hensigtsmæssig måde, og til at møde nye problemer mere konstruktivt.

På et PREP kursus fokuseres ikke kun på problemer og konflikthåndtering. Det handler også om at udvikle de gode sider ved forholdet, f.eks. ved at skabe plads til venskab, hygge og humor.

Ingen par skal fortælle andre kursusdeltagere om deres parforhold. Undervisningen er fælles og suppleres af opgaver, som du og din partner kan arbejde med. I tilbydes vejledning, når opgaverne gennemgås, og når I skal lære de nye måder at handle på. 

PREP er et pædagogisk og forskningsbaseret kursus.

Koordinator for PREP kursus er:
Lisa Strøiet
Sundhedsplejerske
Tlf.: 51 18 26 79
E-mail: lisa.stroeiet@hedensted.dk

PREP kursus

Her kan du læse mere om, hvad et PREP kursus indeholder: 

Tid og sted

April-maj hold 2020

Onsdag den 29. april klokken 16:00 til 21:00.
Onsdag den 6. maj klokken 16:00 til 21:00.
Onsdag den 13. maj klokken 16:00 til 21:00.

Frist for tilmelding den 17. april 2020 

Tilmelding til PREP kursus
Samtykke

Når du udfylder og sender ansøgningsskemaet, giver du dit samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger i forbindelse med din ansøgning. Dine oplysninger bliver ikke brugt til andre formål, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på tlf.: 79 75 50 00. Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger i linket nedenfor.

Læs om behandling af dine oplysninger

Kontakt evt. Lisa Strøiet ved spørgsmål
Tlf.: 51 18 26 79
E-mail: lisa.stroeiet@hedensted.dk

Kontakt

Sundhedsplejen

Tlf.: 79755000

Digital Post til Sundhedsplejen