Feriepasning i SFO i 2021

Hvis I har behov for pasning på skolefridage, bedes I meddele det i Jeres egen SFO. I vil fra SFO'en eller feriepasnings-SFO'en få et brev med en tilbagemelding omkring pasningen, herunder praktiske forhold.
Pige tegner med kridt

Sommerferie skal meldes ind til SFO'en senest den 01.03.2021

Børnehaver og SFOer har lukket:

  • Ugerne 28 og 29

Feriepasningsinstitutionerne

  • Har åben i ugerne 28 og 29

I 2021 vil det være henholdsvis Børnehuset Lille Dalby, Hedensted SFO, Tofteskovens Børnehuse, Juelsminde SFO, Rask Mølle Børneunivers og Rask Mølle SFO, der holder åbent i ugerne 28 og 29.

I kan frit vælge, hvilken daginstitution/SFO I ønsker jeres barn skal benytte.

Er der en meget lille tilslutning til feriepasning i børnehaver og SFO'er kan de steder, hvor det findes naturligt, lokalt samarbejde om pasning disse dage.

Øvrige skolefridage - der holdes åbent som sædvanligt

Der er her tale om de 3 dage op til påske, dagen efter Kr. Himmelfartsdag, Grundlovsdag, de øvrige uger i sommerferien og i forbindelse med jul og nytår.

Der er lukket i alle dagtilbud/SFO d. 24. december hvert år. Fredag d. 31. december 2021 lukkes der kl. 12.00.

Børnehaver og SFO kan de steder, hvor det findes naturligt, samarbejde om pasning disse dage i stil med de aftaler, der i dag kendes i uge 7 og uge 42.

Der er feriepasning på skolefridage i den sædvanlige SFO i uge 7 og uge 42.


For børn som ikke går i SFO, børn med morgenplads eller børn på 2-dags-modul er der mulighed for at købe feriepasning på skolefridage.
Der kan købes feriepasning i uge 7, i ugerne 27 til og med uge 32, i uge 42 og i forbindelse med julen. Desuden kan der købes feriepasning på enkelte dage i ugen i forbindelse med julen, de tre dage op til påske skal købes samlet samt fredag efter Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag. 

Er der usikkerhed omkring ovenstående er I velkommen til at kontakte Jeres barns SFO eller Læring.

Kontakt

Lise Mærsk Lønbæk

Læring i Skolen / Læring

Tlf.: +4579755510

Send e-mail til Lise Mærsk Lønbæk