Overgang til AULA

Aula er den nye platform, I skal bruge til at kommunikere med skole og SFO. Overgangen fra SkoleIntra til Aula sker i løbet af efteråret.

Kære forældre

SkoleIntras dage er ved at være talte. Den 14. oktober 2019 skal I byde velkommen til Aula, som er den nye platform, I skal bruge til at kommunikere med skole og SFO. Aula er en nem platform, der gør det overskueligt for jer, at følge med i jeres barns hverdag og udvikling. Aula findes også som App til både Apple og Android.

Aula er som sagt nemt at bruge. Aula er ud over kommunikation, også et sikkert it-system, som passer godt på jeres oplysninger. Alle folkeskoler i Danmark får Aula. Aula erstatter også SFO systemet Tabulex, og samler alle dit barns informationer et sted. I Aula kan du se om dit barn er tjekket ind eller ud af SFOen, og du kan nemt notere hvem der henter dit barn. Billeder, beskeder og kalenderaktiviteter fra SFOen ses også i Aula. Du skal altså ikke længere kigge 2 forskellige steder.

Vil du gemme noget fra SkoleIntra eller Tabulex SFO?

Alt det du i dag kan se i SkoleIntra og Tabulex SFO, som eksempelvis: dine beskeder, billeder og kontaktbogsnoter, er væk efter den 11. oktober 2019. Der er derfor vigtigt, at du kigger i SkoleIntra og Tabulex SFO, og tager stilling til om der er noget du vil gemme. Skolens personale kan også hjælpe dig.

Billeder kan gemmes ved at højre-klikke på et billede, og vælge ”Gem billede som”.

Tekst kan gemmes ved at markerer teksten, og med højre-klik vælge “Kopier”, og derefter kopiere teksten ind i et tekstbehandlingsprogram med højre-klik “Sæt ind”.

Aula i dagplejen, vuggestuen og børnehaven

Alle kommunens daginstitutioner får Aula i løbet af første halvår 2020. Så hvis du har børn i både folkeskole og en daginstitution, får du alle informationerne om dine børn samlet et sted. Det gælder også, hvis du har børn på forskellige folkeskoler, og endda også selvom det er i forskellige kommuner. Aula er stadig under udvikling – vi glæder os meget til at vise jer resultatet.

 

På YouTube kan I se en kort video om Aula: https://www.youtube.com/watch?v=WYqmrvTUpA0

Vær blot opmærksom på at aulas hjemmeside er ændret til Aulainfo.dk, da aula.dk nu er til log in på Aula.

Oplysninger omkring login til Aula

For at logge ind på Aula skal man have et Uni-Login. Kender du det ikke, eller har du glemt koden kan du læse mere om det her.

Aula tilgås via www.aula.dk  

Kontakt

Martin Lykkefold Jensen

CPU - Center for Pædagogisk Udvikling / Læring

Tlf.: +4579755534

Send e-mail