Overgang til AULA

Aula er den nye platform, I skal bruge til at kommunikere i daginstitutioner.

Kære forældre

Aula er ud over kommunikation, også et sikkert it-system, som passer godt på jeres oplysninger. Alle folkeskoler og offentlige dagtilbud i Danmark anvender Aula.

Aula erstatter Tabulex komme-gå systemet, og samler alle dit barns informationer et sted. I Aula kan du se om dit barn er tjekket ind eller ud af institutionen, og du kan nemt notere hvem der henter dit barn. Billeder, beskeder og kalenderaktiviteter fra institutionen ses også i Aula. 

Aula i dagplejen, vuggestuen og børnehaven

Alle kommunens daginstitutioner får Aula fra den 11. januar 2021. Så hvis du har børn i både folkeskole og offentlig daginstitution, får du alle informationerne om dine børn samlet et sted. Det gælder også, hvis du har børn på forskellige folkeskoler, og endda også selvom det er i forskellige kommuner. Aula er stadig under udvikling, og vil være det de næste år.

 

På YouTube kan I se en kort video om Aula (Vær blot opmærksom på at aulas hjemmeside er ændret til Aulainfo.dk, da aula.dk nu er til log in på Aula.)

Oplysninger omkring login til Aula

For at logge ind på Aula skal man have et Uni-Login. Kender du det ikke, eller har du glemt koden kan du læse mere om det her.

Aula tilgås via www.aula.dk  

Support til Aula for forældre:

Support til Aula for forældre, skal ske via dit barns institution. Kontakt de voksne der er primære personer for dit barn, eller institutionens kontor.

Kontakt

Martin Lykkefold Jensen

CPU - Center for Pædagogisk Udvikling / Læring

Tlf.: +4579755534

Send e-mail til Martin Lykkefold Jensen