Kontakt og besøgsmuligheder under Covid-19 - Løsning Plejehjem

Retningslinjer for besøg på Løsning Plejehjem. 

ENDELIG kan vi slå dørene op og lade pårørende komme frit på plejehjemmet igen fra torsdag den 2. juni 2020.

Der er enkelte restriktioner, der fortsat skal overholdes:

  • Alle besøgende bedes benytte hovedindgangen, hvor der vil stå et cafébord med registreringssedler, mundbind, sprit og brochure fra Sundhedsstyrelsen.
  • Besøgende opfordres til registrering. Udfyld de sedler vi lægger frem ved cafébordet ved hovedindgangen. Registreringen af besøg gemmes i en uge, hvorefter de makuleres. I tilfælde af et Corona udbrud på plejehjemmet, bruges registreringen til at kunne kontakte dem der har været på besøg, i henhold til smitteopsporing. Der vil være en kasse til de udfyldte sedler.
  • I forhold til rengøring, har vi fortsat særligt fokus på at rengøre kontaktpunkter, herunder dørhåndtag, stikkontakter, armlæn på stole mm. dagligt.
  • Nu hvor vi åbner dørene og ikke længere holder styr på hvem der kommer og hvornår, opfordres alle besøgende til at hjælpe med rengøring af de kontaktpunkter der berøres på stuerne under besøg. Vi lægger vådservietter i hver lejlighed, hvor besøgende kan tørre armlæn, håndtag og andre kontaktpunkter af efter endt besøg.
  • Der vil ligge mundbind ved indgangen som kan benyttes af besøgende
  • Ved ankomst bedes besøgende gå direkte til lejlighederne. Hvis beboer sidder I et fællesrum, må man gerne hente dem, men der må ikke tages ophold derinde med de andre beboere.
  • Der er ingen begrænsning på antal besøgende, så længe man kan være i beboers lejlighed. Besøgszoner i haven nedlægges, men teltet må gerne benyttes så længe det står der. Besøgende bedes opholde sig på beboernes egne terrasser eller i teltet hvis besøget foregår udenfor, og ikke ved bordene hvor de øvrige beboere måtte sidde. Beboerne må gerne komme på hjemmebesøg, og man må gerne gå en tur med dem.

Ved spørgsmål kan leder Katrine Grunnet kontaktes på telefon 29 10 99 88 

Skype og Facetime.

Der vil fortsat være mulighed for, at borgere og pårørende kan Skype eller Facetime sammen på Løsning Plejehjem. 

Hvis I ønsker at benytte jer af at ringe et videoopkald til vores iPads, kan I ringe på hovednummeret 79 74 14 30,  så skal vi hjælpe jer.

Læs mere om vores drift under Covid-19.