‹ Tilbage

Mangel på ferieafløsere

Der er mangel på ferieafløsere i Social Omsorg denne sommer. Det betyder, at vi må regulere på serviceniveauet.
Hjælp fra hjemmeplejen

Vi har denne sommer problemer med at finde tilstrækkeligt med ferieafløsere i Social Omsorg. Hen over ferieperioden vil vi mangle cirka 45 medarbejdere, og det giver udfordringer med hensyn til bemanding i alle vagtlag, i hjemmeplejen og på plejehjemmene.

Det betyder, at vi må regulere på serviceniveauet hen over ferien, men det er vigtigt, at understrege, at alle nødvendige sundhedsfaglige opgaver naturligvis sikres udført.

Helt konkret vil nogle borgere opleve, at rengøring bliver aflyst, at nogle plejeopgaver går på minimum, og at aktiviteter med den sociale dimension bliver aflyst. Ligeledes vil det betyde, at de sædvanlige tidspunkter ikke kan overholdes, så f.eks. morgenplejen vil trække længere ud, og at der vil være flere skiftende medarbejdere. Borgerne får direkte besked i tilfælde af ændringer.

Kommunen modtager fortsat gerne henvendelser, hvis du har lyst til at tage en tjans som ferieafløser i en kortere eller længere periode på et plejehjem eller i hjemmeplejen. Ring eller send en SMS til Job hos os tlf. nr. 61 61 19 61 og hør nærmere eller se oversigten over ledige stillinger.

Nedenfor kan du se, hvor du kan gøre en stor forskel for vores ældre borgere på vores arbejdspladser

(Klik på kortet for stor version)

Job I Ældre Plejen