‹ Tilbage

Melodi Grand Prix vinder indtager scenen til AWARD 2020

Når de frivillige fra de folkeoplysende foreninger skal fejres til AWARD 2020 bliver det til tonerne af 80’er musik leveret af duoen Fyr & Flamme
Award cirkel

Inspirationen fra 80’ernes popmusik er ikke til at tage fejl af, og både Jesper Groth og Laurits Emanuel er da også vokset op til lyden af 80’ernes største pophits.

Fyr & Flammes ene halvdel er musiker – og Tørring-dreng – Laurits Emanuel, som er en af to forsangere i bandet The Grenadines samt lynsangskriver på R4dio. Den anden halvdel af duoen er skuespiller Jesper Groth, som bl.a. er kendt fra Sygeplejerskolen, Stormester, og Parterapi.

I 2021 løb Fyr & Flamme med sejren i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”Øve os på hinanden” og de repræsenterede derfor i foråret de danske farver ved Eurovision Song Contest i Rotterdam. Derudover har de hittet med sangene ”Menneskeforbruger” og ”Kamæleon”.

“Fyr & Flamme leverer musikalsk underholdning på højt niveau. Med en klassisk Melodi Grand Prix lyd rammer de en bred målgruppe og vi glæder os til at byde dem velkommen til vores første udendørs AWARD-show i Hedensted Kommune”, siger formand for Fritidsudvalget Hans Vacker.

AWARD 2020 finder sted torsdag den 26. august kl. 18.00 på Hedensted Stadion. Invitationer er blevet udsendt til alle foreningsformænd.

Ud over den musikalske underholdning byder aftenen på det traditionelle program med coronavenlig aftensmad samt uddeling af priser i otte kategorier. Med priserne hylder kommunen det frivillige engagement i foreningerne.

 

For mere information:

Hans Vacker, formand for Fritidsudvalget, tlf. 40680046

Teresa Egballe, leder af Kultur & Fritid, tlf. 23443696