‹ Tilbage

Skærpede coronarestriktioner

Kommunens drift fortsætter under de skærpede corona-restriktioner, dog med visse ændringer.
Corona virus

Regeringen udmeldte den 5. januar skærpede restriktioner i form af forsamlingsforbud på 5 personer (i stedet for 10) og anbefalet afstandskrav på 2 meter (i stedet for 1).

Kommunens drift fortsætter dog. Eksempelvis har Borgerservice i Hedensted fortsat åben. Vi opfordrer dog til i videst muligt omfang at undgå fysisk fremmøde og i stedet at ringe til os eller benytte digital selvbetjening, hvor det er muligt. Se nærmere omkring Borgerservice herunder.

Hvis der som følge af de skærpede restriktioner kommer nye retningslinjer, for eksempel i forhold til dagtilbud og skoler, melder vi naturligvis disse ud.

Du kan som altid på hedensted.dk/corona se status for, hvordan corona-epidemien påvirker kommunens drift.

Borgerservice

For Borgerservice gælder følgende:

  • Hvis du har symptomer på corona eller venter svar på coronatest skal du ringe i stedet for at møde op, så finder vi en løsning.
  • Ved fremmøde – uanset om du har aftalt at komme for forhånd eller ej – skal vi bede dig ringe på døren for at blive lukket ind. Dette for at vi kan overholde afstandskrav på 2 meter og forsamlingsforbuddet på 5 personer i offentlige rum.
  • Hvis du har behov for hjælp til NemID, vil vi bede dig kontakte os først pr. telefon: 79 75 50 00.
  • Du kan også få hjælp til digital selvbetjening og Digital Post hos Den Digitale Hotline på telefon: 70 20 00 00.
  • Borgerservice i Tørring og Juelsminde har lukket frem til 17. januar 2021

Jobcenter

De skærpede restriktioner frem til foreløbig 17. januar har ikke indflydelse på fremmøde for borgere i Jobcenter Hedensted. Du skal derfor fortsat overholde de aftaler du har med Jobcentret.

Samtaler i Jobcenteret gennemføres så vidt muligt digitalt eller telefonisk.

Ved fysisk fremmøde – uanset om du har aftalt at komme for forhånd eller ej – skal vi bede dig ringe på døren for at blive lukket ind. Dette for at vi kan overholde afstandskrav på 2 meter og forsamlingsforbuddet på 5 personer i offentlige rum.

Kontakt Jobcentret, hvis du er i tvivl.

Visse beskæftigelsestilbud er lukket ned som følge af restriktionerne. De berørte borgere får direkte besked.

Biblioteker

Fra den 7. januar og frem til den 17. januar 2021 er alle Hedensted Bibliotekerne helt lukket.

For at mindske spredning af coronavirus justerede myndighederne den 5. januar 2021 retningslinjerne. På baggrund af disse er det besluttet at alle Hedensted Bibliotekerne holder helt lukket indtil videre frem til den 17. januar.

Hvis du har reserverede materialer stående klar til afhentning, kan du skynde dig at hente dem, inden biblioteket lukker i dag - den 6. januar.

Læs mere på bibliotekernes hjemmeside