‹ Tilbage

Administrationshus i Tørring klar til brug

Den 1. februar flytter knap 100 medarbejdere i Hedensted Kommunes afdeling for Fritid og Fællesskab fra Uldum til det nye administrationshus i Tørring. I første omgang bliver det kun på skift de kan tage deres nye arbejdsplads i brug. Dette skyldes de gældende corona-restriktioner.
Administrationshus i Tørring set forfra

Administrationshuset på Torvet i Tørring udgør fire etager, er knap 1500 kvadratmeter stort og skal fremover danne ramme om de 96 medarbejdere i Fritid og Fællesskab, som hidtil har haft til huse i barakbygninger i Uldum.

I stueetagen er der indrettet en kantine, som kan rumme op til 100 personer, og mødelokaler, som når corona-situationen igen tillader det vil være åbne for offentligheden. Tanken er, at borgerne uden for administrationshusets åbningstid skal kunne booke lokalerne til møder, foredrag og lignende.

Fra tagterrassen, hvortil der også vil være offentlig adgang, kan man nyde den fantastiske udsigt over Tørring og omegn. Der vil være adgang til tagterrassen via en ”himmelstige” uden på bygningen og en elevator for gangbesværede og handicappede indenfor.

Byggeriet, der står færdigt til tiden og som har holdt sig inden for det vedtagne budget på 40 millioner kroner, blev besluttet af byrådet tilbage i sommeren 2016, og det første spadestik blev taget 13. august 2019.

Indvielsen finder sted d. 1. februar, men fejres internt grundet corona-restriktionerne.

Læs pressemeddelelsen