‹ Tilbage

2. dialogfase - Omfartsvej øst om Hedensted

Hedensted Kommune ønsker at åbne mulighed for etablering af en omfartsvej øst om Hedensted.

I perioden den 5. juli – 31. august 2018 inviterede Hedensted Kommune til dialog om en såkaldt korridor fra Højkildevej i syd til Hovedvejen i nord. Dette var idefasens første dialogfase.

På baggrund af de indkomne bemærkninger fra denne første dialogfase, en miljøscreening og de faktiske fysiske forhold fremlægger Hedensted Kommune nu tre mulige linjeføringer. De tre linjeføringer fokuserer på den strækning, der går 450 m syd for Dalbyvej til Spettrupvej.

Orienteringen om planlægning af en ny omfartsvej øst om Hedensted – og dermed de tre forslag til linjeføringer - er offentligt fremlagt fra den 7. november 2018 til den 9. december 2018.

Der afholdes i den anledning offentligt borgermøde onsdag den 21. november 2018 kl. 17:00 - 18:30 i kantinen på Stjernevejskolen, Mosegade 75, 8722 Hedensted.

Under mødet vil kommunens forslag til linjeføringer blive gennemgået.

Vi hører gerne dine idéer, synspunkter og kommentarer vedr. de foreslåede linjeføringer. Dine input vil indgå i beslutning af omfartsvejens endelige linjeføring. Klik her for at læse mere om planlægningen, og for at sende dine idéer eller kommentarer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive på mail: byoglandskab@hedensted.dk.

Kontakt

By & Landskab

Tlf.: 79755606

Send e-mail