‹ Tilbage

Europæisk Kulturregion

Uldum Gademusik Festival, som løber af stablen 7. juli, er blot et af de mere end 125 spændende kulturevents, som kan opleves i Region Midtjylland i løbet af i år.

De 19 kommuner og regionen, som sidste år kunne kalde sig Europæisk Kulturhovedstad, har for nylig besluttet at følge op på succeserne fra kulturhovedstadsåret i et nyt ambitiøst samarbejde med titlen Europæisk Kulturregion.

Europæisk Kulturregion bygger således videre på de positive erfaringer fra Europæisk Kulturhovedstad 2017, hvor samarbejdet blev styrket på tværs af regionen og involverede borgerne i en lang række spændende kulturprojekter.

Foruden gademusikfestivalen i Uldum, kan man på Kulturregionens facebookside og hjemmeside, som løbende bliver opdateret, finde Kunst- og Kunsthåndværkermarkedet i Juelsminde 28-29 juli og Kulturfabrikken, der finder sted lørdag 22. september og er en efterfølger til sidste års Kulturtræf i Hedensted.

Foruden de mange events inviterer Europæisk Kulturregion i juni 2019 til en stor kulturfestival på tværs af regionen med temaet ”Genopdag/Re-discover”.