‹ Tilbage

Fotosafari i kommunen

Tag på fotosafari i kommunen med skarpladt kamera

Hedensted Kommune udskriver i samarbejde med Hedensted Fotoklub, Kulturhus17 en stor fotokonkurrence, hvor vi opfodrer kommunens borgere til i hele maj måned at drage på fotosafari i jeres egen kommune.

Konkurrencen henvender sig til alle aldersgrupper, og du afgør selv, om du vil tage billederne med et digitalkamera eller med din mobiltelefon.

Der uddeles tre priser i hver kategori: 1000 kr. til vinderne, 500 kr. til 2. pladser og 200 kr. til 3. pladser

Kategorierne er:

  1. Ud i/af det blå:

”Ud i det blå, ud at se på, til verdens ende, man ved jo aldrig, hvad der kan hænde,” synger Kim Larsen i en af sine sange. Kategorien inviterer til at gå på opdagelse. Du har måske dit eget favoritsted, eller opdager skønheden, hvor du mindst forventede at finde den. Kategorien åbner også mulighed for at indfange den pludselig opståede hændelse, her-og-nu-situationen som måske aldrig kommer igen.

       2. Det liv vi lever:

En kategori, der giver mulighed for at indfange både hverdags og fritidslivet, som det udfolder sig i kommunen. Det kan være på arbejdspladsen, idrætspladsen, i skolen, i skoven eller på stranden. Vi håber, at fotos i denne kategori vil give os et spændende og varieret indblik i, hvordan vi lever vores liv.

       3. Til kanten:

Tør du gå til kanten for at få det helt rigtige pletskud?
Og hvor er i det hele taget kanten. Er det kanten af dit skrivebord, kanten af skrænten eller kanten af din fantasi. Her sætter nemlig kun fantasien grænser for dine udfoldelser med kameraet.

Alle indsendte fotos skal ledsages af nogle få linjer om den historie, der ligger til grund for billedet, hvor og hvornår det er taget, og hvilke tanker har du gjort sig om motivet. Du skal desuden skrive navn, alder, adresse og tlf. nummer.

Alle fotos indsendes per mail til: fotosafari@hedensted.dk senest 31. maj kl. 12.

Krav til fotos:
Skal være digitale og sendes i formatet jpg. Opløsningen skal være så høj som muligt, dog max. 30MB. Alle fotos skal være taget i maj 2017.

Rettigheder:
Ved at deltage i konkurrencen giver du tilladelse til, at dine fotos kan offentliggøres i trykte medier, på sociale medier, hjemmesider
samt i forbindelse med branding af Hedensted Kommune uden yderligere accept fra dig. Udvalgte billeder påtænkes således bl.a. at offentliggøres i Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad, Hedensted Avis og Tørring Folkeblad samt indgå i en påtænkt bogudgivelse samt på udstillinger i kommunen.
Retten til brug er ikke tidsbegrænset.

Hvis du indsender portrætbilleder (situationer hvor fokus i billedet er på enkelte personer eller en mindre gruppe af personer) skal du altid sørge for at have den eller de medvirkende personers tilladelse til at medvirke i Fotosafari. Hedensted Kommune kan ikke stilles til ansvar for manglende samtygge, ved at gøre brug af indsendte billeder.

Jury (4 personer):
Repræsentanter fra Kulturhus17, Hedensted Fotoklub samt Hedensted Kommune, Jysk Fynske Medier

Offentliggørelse:
Vinderne får direkte besked samt via opslag på Hedensted Kommunes Facebook side.
Offentliggørelsen sker inden 15. juni 2017.