‹ Tilbage

Tørring-talenter flyvende fra hit-start

Som de absolut første har eleverne fra Musik Talent-holdet på Tørring Skole bidraget til sangkonkurrencen ”Rethink the Hit” udskrevet af Aarhus 2017.
Musik-talent-klasse Tørring Skole

Det gør de med deres helt egen version af Nice Little Penguins-hittet ”Flying”, som du kan høre her (klik på billedet helt nederst på siden)

Ifølge musikskolelærer Laura Lundfold har eleverne blandt andet hentet inspiration til deres udgave af ”Flying” i hittet ”Walking on Sunshine” med Katrina & The Waves.

Det var eleverne selv, der valgte at kaste sig over ”Flying” og er gået til udfordringen med masser af humør og energi. Det er første gang, de prøver at indspille et nummer i noget, der minder om et studie.

Tørring Skole er en af få skoler i landet, som kan tilbyde en musiktalent-linje. Der er plads til 14 elever på  7.-9. klassetrin på skolens Musik Talent-hold.

Konkurrencen, hvor kendte musiknavne som Thomas Helmig, TV-2, Tina Dickow, Mads Langer, Gnags m.fl. har stillet et af deres mange hits til rådighed, kører frem til 11. maj.

Tørring-elevernes og de øvrige bidrag til konkurrencen vil kunne høres på DRs P4, som hver formiddag kl. 10.-12. vil plukke i bidragene til konkurrencen frem til 27. maj. 

Der vanker præmier på 25.000 kr, 15.000 kr. og 10.000 kr. til de bedste nyfortolkninger af de i alt 15 hits, som deltagerne har kunnet vælge mellem.